Welkom bij GB Trading

Beste bezoeker, u bevind zich nu op onze oude website.

Voor de liefhebbers houden wij deze nog een paar maanden in de lucht maar dan is het toch echt voorbij. Wanneer u meer informatie zoekt over onze unieke vouwboten verwijzen u naar www.portabote.nl.
Wanneer u meer informatie zoekt over de Dickinson Marine kachels bent u van harte welkom op onze website én webshop www.dickinsonmarine.nl.

 width=
 width=
 name=  name=
 width=
 name=
Fotopagina 7 Camper/CaravanDe boot op de (vouw)caravan


Binnen 5 minuten vast op gewone dakdragers en vastgezet met 2 of 3 simpele sjorbanden. JEEPgebruikers kunnen, i.v.m. het kleine dak, gebruik maken van de fietsboy voor vervoer van de boot èn van 2-4 fietsen.
U houdt ervan om te gaan en staan waar u wilt?
Met de combinatie Motorhome of Caravan én de Porta-Bote bent u er helemaal klaar voor. Nooit meer zoeken om een bootje te huren. U heeft nu uw eigen boot op elk gewenst moment en op elke gewenste plek.
Voor het geval u denkt dat u een te kleine auto heeft voor de Porta-Bote 14' (4.28 m.) óf dat de dakdragers te dicht bij elkaar staan dan is de FIETSBOY een uitkomst indien u over een trekhaak beschikt. U creëert hiermee een derde dakdrager. Tegelijkertijd kunt u op de FIETSBOY 2 fietsen vervoeren. Met de FIETSBOY kunt u gewoon uw Caravan blijven gebruiken aangezien de knop van de trekhaak vrij blijft. De FIETSBOY is in 15 sec. gemonteerd. Heeft u geen trekhaak dan kunt u 2 latten aan beide zijden onder de boot leggen die ± van de voorruit tot de achterruit liggen. De boot ligt daarmee op een langer draagvlak en dat gaat óók uitstekend.
 
Buitenboordmotoren (kortstaart) die geschikt zijn voor de Porta-Bote:

 name=